Услуги

Фериботни резервации / Евротунел

В състояние сме да предлoжим на всички наши клиенти фериботни резервации по следните линии :   Адриатически Линии :  Bari - Igoumenitsa - Bari Bari - Patras- Bari Brindisi - Igoumenitsa - Brindisi Brindisi - Patras - Brindisi Ancona - Patras… прочети повече.

Тунели - Резервации за Тунелите Frejuisa и Mont Blanc

Адмирал Фрейт ЕООД може да предложи на своите клиенти преференциални цени при преминаване през тунелите Frejuisa и Mont Blanc,като цените не са обвързани с определен брой преминавания и в зависимост от закупуване на билети двупосочно.Нашите клиенти получават… прочети повече.

Влакове - Резервации за Влакове в цяла Европа

В състояние сме да предложиме на нашите клиенти резервации за преминаване по RO-LA линиите в цяла Европа,като част от линиите,които сме в състояние да предложиме са : ·         FRIBURG – NOVARA ·        … прочети повече.

Мостове в Дания - Storebaelt и Oresund

Една от най-новите ни услуги е заплащането он-лайн на Мостовете в Дания на преференциални цени,което предоставя значително улеснение и спестяване на средства в сравнение с заплащане в брой или чрез карта за гориво. Цената за преминаване през мост Оresund… прочети повече.

Новата пътна такса в Англия

От 01/04/2014 в Англия се въвежда нова пътна такса сравнима с винетната система в Бенелюкс и Скандинавия.Пътната такса ще се заплаща на дневна,седмична или месечна основа и ще бъде различна за видовете камиони извършващи превози на територията на Англия.… прочети повече.